AnasayfaFirmalarKent RehberiForumSeri İlanlarEmlak RehberiBlogResim GalerisiZiyaretçi DefteriİletişimSite Haritası
Anasayfa arrow Forum
Esenyurt Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
Cvp:sikayetım bu sıte ıcın (1 inceleyen)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:sikayetım bu sıte ıcın
ezavesta (Kullanıcı)
Tecrübeli Üye
Gönderiler: 17
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
sikayetım bu sıte ıcın 19/07/2008 12:33 Başarı: 0  
esenyurtun bır parcası oldugu ıcın bu sıte onun ıcın yazıyorum sıkayetımı

bazı arkadaslar bu sıtenın yonetımıne gecmek ıcın ha bıre bazı seylere karsılık verıyor ne kadar konuyla ılgılı oldugu tartısılır tabı kı..

bazı statu gecme olayları varmıs sanırım oda ne kadar cok katkı sagladınmıs sıteye bence bunu degıstırmemız lazım bunu nekadar cok katkı degılde nekadar faydalı katkı saglamısız ona bakılmalı cunku bazı konularda bazı arkadaslar sadece yazayımda ne olursa olsun yeterkı derecem artsın dıye yazıyorlar bunlarda bızlerın canını sıkıyor ve karsılık vermek artık bıze aptalca gelıyor bunun geregının sıte yonetımı tarafından yapılacagına emınım....
  Cevap yazmak istiyorsaniz üye girisi yapiniz..
by_turan (Kullanıcı)
Yönetici Adayı
Gönderiler: 216
graph
Cvp:sikayetım bu sıte ıcın 19/07/2008 20:59 Başarı: 0  
ezavesta yazan:
esenyurtun bır parcası oldugu ıcın bu sıte onun ıcın yazıyorum sıkayetımı

bazı arkadaslar bu sıtenın yonetımıne gecmek ıcın ha bıre bazı seylere karsılık verıyor ne kadar konuyla ılgılı oldugu tartısılır tabı kı..

bazı statu gecme olayları varmıs sanırım oda ne kadar cok katkı sagladınmıs sıteye bence bunu degıstırmemız lazım bunu nekadar cok katkı degılde nekadar faydalı katkı saglamısız ona bakılmalı cunku bazı konularda bazı arkadaslar sadece yazayımda ne olursa olsun yeterkı derecem artsın dıye yazıyorlar bunlarda bızlerın canını sıkıyor ve karsılık vermek artık bıze aptalca gelıyor bunun geregının sıte yonetımı tarafından yapılacagına emınım....

Kimleri kastettiğini açık açık yazda herkes yazdığına dikkat etsin

Ama bir şartla tabi ki eleştirinin dozunu kaçırıyorsa
ezavesta (Kullanıcı)
Tecrübeli Üye
Gönderiler: 17
graphgraph
Cvp:sikayetım bu sıte ıcın 21/07/2008 03:21 Başarı: 0  
sıteyı takıp eden herkes bunların kım oldugunu tahmın edebılır ama bazı arkadaslar ustlerıne alınmasınla ronlar gercekden bu sıte ıcın caba gosterıyolar
rüzgarınoğlu72 (Kullanıcı)
Yönetici Adayı
Gönderiler: 399
graph
Cvp:sikayetım bu sıte ıcın 21/07/2008 13:36 Başarı: 1  
yani anlamıyorum yıldızı yükseltmek için yazı yazıyorlar diyorsun demi yanlışmıyım yani yıldızı beş olsa ne olur bir olsa ne olur boyumu uzar veya senin boyunmu kısalır adı üzerinde forum karalama defteri isteyin istediği şeyi yazar çizer böyle ufak tefek şeyleri sorun yapmayın kendinize lütfen.
buralarda amaçlar dostluk çerçevesi içerisinde birbirimizle sohbet etmek veya tartışmak doğrumu onun için yani sen ikiyüz yazı yazmışsın paşa sın ben on yazı yazmışım onbaşıyım olayları içerisinde lütfen kimse bulunmadıda dulunmaz burada ok

yazmana bak rahat ol
gncesenyurt (Yetkili)
Yetkili
Gönderiler: 418
graph
Cvp:sikayetım bu sıte ıcın 22/07/2008 23:26 Başarı: -1  
Derece atlamak gibi bir şey söz konusu değil. Okul mu burası ya, tanıştırayım forumdayız. Sen yazamadın kal, sen iyi yazıyorsun geç...

Böyle bir saçmalık yok.

Böyle aptalca bilgileri kimden duyuyorsanız, gidin onun kafasını şişirin.

Bir şikayetin varsa yazdıklarımdandır.

Yazdıklarım dokunuyor, farkındayım; ama yine yazacağım....

Şunu da belirteyim; DOST ACI SÖYLER...

Yine de ÇEVREMİZE VERDĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ...
_GEN_GOTOTOP Cevapla
Sistem: FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alın